Spektar Vesti

Tepić prikazala svedočenje o podvođenju u Jagodini: Ovo je razlog da padne Vlada

foto: prntscr/YT

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić prikazala je na konferenciji za novinarte video snimak za koji kaže da je svedočenje čoveka iz Jagodine koji je navodno prisustvovao, po njenim rečima, „podvođenju“ devojčica i žena u tom gradu, preneo je N1.

„Danas znam, a saznaće sada i Srbija, da je podvođenje žena, devojaka i devojčica gotovo svakodnevnica u Jagodini, privatnom gradu Dragnaa Markovića Palme, koji je predsednik Skupštine Jagodine i koalicioni partner Ivice Dačića i Aleksandra Vučića“, rekla je Tepić pre emitovanja videa.

Na snimku se vidi muškarac čije je lice sakriveno i glas promenjen, a koji je rekao da je radio u hotelu u Končarevu.

On kaže da je Dragan Marković Palma tamo organizovao žurke za poslovne i koalicione partnere, a na koje su dolazile devojčice čiju je starost procenio na 15-18 godina.

„Znalo se da posle takvih žurki te devojčice idu sa njim ili sa njima. Uglavnom je to nakon napijanja tih devojčica“, govori na snimku muškarac.

Dodao je da su hostese „primoravale“ devojčice i govorile da im „ništa neće biti“.

Marinika Tepić je pozvala sve ljude u Srbiji da se „okrenu oko sebe“ i pomognu svojim iskazima i svedočenjima da „konačno ovo sučenjavanje sa monstrumima iz vlasti otvorimo jednom za svagda, bilo da je reč o muškarcima ili ženama“, preneo je N1.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde je u prošlonedeljnom Utisku nedelje izjavila da žene u Jagodini trpe seksualno uznemiravanje radi zaposlenja u javnom sektoru.

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma izričito je odbacio optužbe Marinike Tepić, a najavio je i da će je tužiti zbog navoda o zapošljavanju u tom gradu.

„To što je rekla je najveća glupost koju sam čuo i Marinika Tepić će morati na sudu to da dokaže“, rekao je Marković za televiziju Pink.

“To da ta gospodja laže, kao što sam nedavno rekao nije ništa novo, to je već postala svakodnevnica. Jedino što je tačno što je rekla je to da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor, a to će biti Djilasova glasnogovornica, autor laži koje je danas izgovorila. Ako gospodine Djilas mislite da lažima skrenete pažnju sa vaših sumnjivih poslova, tako što ćete da pustite svoju glasnogovornicu da laže, vredja, napada sve u Srbiji, onda ste se grdno prevarili”, naveo je Dragan Marković Palma u pisanoj izjavi koju je prenela Beta.

On je naveo da “tužilaštvo ne mora da troši papir za pozive”, i da će “sam sutra otići da kaže da je Djilasova glasnogovornica izrekla užasne laži”, ali da će u tužilaštvu morati da se pojave i Marinika Tepić i muškarac koji je pod zaštićenim identitetom putem video snimka izneo svoje svedočenje o dešavanjima u Jagodini.

“Da vašim lažima nema kraja pokazuju i reči izgovorene na vašoj konferenciji da je nekoga od nekoga strah u Jagodini, da se neki sele iz Jagodine. Iz Jagodine se ne seli niko, već se useljavaju ljudi sa porodicama. Glasnogovrnice, jedino što ste rekli, a da je istina je to, da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor”, rekao je Marković.

Skandalozni video o podvođenju je OVDE: