VestiŽivot

Pun Mesec u Strelcu dolazi 14. juna: Prognoza za svaki horoskopski znak

Strelac je veseo i optimistični znak. U tom duhu dočekajte ovaj pun Mesec

Biće pomalo napetih aspekata koji nam mogu ubrzati misli, staviti paučinu na oči. Savet je da svet posmatrate sa druge pozitivne strane, da volite i grlite ljude do kojih vam je stalo, da se sklonite od negativnih i da sa širokim Strelčevim osmehom dočekate pun mesec!

Kako će se odraziti na znakove horoskopa:

Ovan

Intuicija će vam biti naglašena ali će joj Neptun pomrsiti konce. Otvorite četvoro očiju pre nego što sagledate neku situaciju.

Bik

Naglašeno vam je 8 polje koje predstavlja seks, tuđi novac, imovinu… povedite računa kako razgovarate sa partnerom i nemojte olako trošiti njegov novac.

Blizanci

Blizanci koji se bave javnim poslom sada mogu da očekuju veliki uspeh. Oni koji su zauzeti mogu imati turbulencije u odnosu, pa je savet da se primirite i neka sačekaju da prođe 14.

Rak

Naglašeno vam je polje svakodnevnice, navika, rutina. Ako želite nešto da promenite sada je pravo vreme. Pojedini Rakovi mogu imati “obaveze” oko jednog od roditelja.

Lav

Vama ovaj Pun Mesec donosi ljubav u život. Bili slobodni ili zauzeti. Pojedini mogu da uđu u odnos sa zauzetom osobom. Iznenadna trudnoća za neke Lavove.

Devica

Kada je ljubav u pitanju povucite ručnu. Ništa ne izgleda onako kako vam se čini. Konačnu odluku donesite posle punog Meseca.

Vaga

Aktivira vam se dom, porodica, okruženje. Sledi vam kraći put koji ima veze sa rodbinom. Nemojte nasedati na provokacije.

Škorpija

Pun Mesec vam donosi novac preko ženske osobe. Budite racionalni i ne trošite novac olako. Pojedinim Škorpijama sledi uspeh na poslu.

Strelac

Pun Mesec od vas očekuje promene. Mentalne, emotivne, poslovne, pa i fizičke. Nemojte se plašiti promena već hrabro sa velikim korakom napred!

Jarac

Vi ćete se povući u sebe i pokušaćete duboko da siđete u dubine svoje duše i da iščeprkate šta vas to boli. Silazak može biti bolan, ali posle se rađate ponovo sa novom snagom! Srećno!

Vodolija

Imaćete timsku ponudu za projekat. Obavezno prihvatite, ali samo povedite računa da sasvim slučajno ne upadnete u ogovaranja.

Ribe

Velike poslovne promene! Pomalo ih se plašite, ali zaista nema potrebe. Zvezde su sve savršeno namestile za vas. Na vama je da se upustite u tu avanturu!

magazin.novosti.rs