VestiŽivot

Poznati glumac optužen za 6 SEKSUALNIH NAPADA na 3 MUŠKARCA

Poznati američki glumac Kevin Spejsi danas će imati svoje prvo suđenje, gde će mu se suditi za 6 seksualnih napada koje je počinio u prethodnih 17 godina.

Dobitnik oskara jutros je, u plavom odelu, pristigao u Centralni krivični sud u Londonu, Old Bejli. Njemu će se danas suditi za 4 seksualna napada i 2 seksualna prekršaja koja je navodno počinio između 2005. i 2013. godine. Sumnja se da su napadi izvršeni na više muškaraca koji imaju između 30 i 40 godina.

Kako saznajemo, 2017. godine prvi put pokrenuta je istraga vezana za napade. Tek 2 godine kasnije glumac je bio priveden na informativni razgovor posle koga je pušten.

Pozorište u kome je Kevin radio kao umetnički direktor u to vreme dobilo je više prijava u kojima je on glavni akter, međutim reakcija uprave je izostala. Uprava pozorišta sada se oglasila i izjavila da to predstavlja veliki propust požorišta.

Fanovi serije ,,Kuća od karata” u kojoj ovaj Oskarovac ima glavnu ulogu, biće razočarani, s obzirom da je nakon optužbe glumac dobio otkaz.

Spejsi je sve optužbe negirao.

magazin.novosti.rs