Spektar Vesti

ODAKLE JE DOŠLA NAREDBA? – Savet Evrope: Nema prinudnih vakcinacija i nema diskriminacije protiv nevakcinisanih

Rezolucija 2361 poziva države članice da ne učine vakcinaciju obaveznom i da osobe koje nisu vakcinisane ne budu diskriminisane. Ako se ovo bude sledilo, to bi uništilo „vakcina pasoš“, piše nyatider.nu

„Skupština podstiče države članice da: 7.3.1 osiguraju da se građani informišu da vakcinacija NIJE obavezna i da niko ne vrši politički, socijalni ili drugi pritisak da se osoba vakciniše, ako to ne želi sama; 7.3.2 osigurati da niko ne bude diskriminisan zbog nevakcinisanja zbog mogućih zdravstvenih rizika ili neželjenja vakcinacije “

Rezolucija ide toliko daleko da nalaže državama članicama poput Švedske da aktivno informišu građane o tim pravima. Rezoluciju su ignorisali glavni političari i mediji.

Mnogi građani su zabrinuti da li će neproverene vakcine biti obavezne, jer je to već predloženo u nekoliko zemalja. Međutim, u Švedskoj to nije bilo zbog zakona koji zabranjuje nehotične medicinske intervencije.

Ali uprkos ovom zakonu, vlade su mogle da izvrše tako snažan pritisak na svoje stanovništvo, da bi moglo da postane gotovo nemoguće živeti bez izlaganja ovom eksperimentalnom udaru.

U Danskoj bi uskoro mogao da bude potreban vakcina pasoš za pristup centrima, sportskim događajima i drugim javnim mestima, javnom prevozu ili putovanju u inostranstvo. Srećom, Savet Evrope sada čvrsto zaustavlja ove planove, jer su nevoljni medicinski eksperimenti zabranjeni Nirnberškom konvencijom.

Savet Evrope je međuvladina organizacija za evropsku saradnju sa 47 država članica, koja je, uprkos svom imenu i istoj zastavi, odvojena od EU.

Njegove rezolucije nisu pravno obavezujuće, ali se skoro uvek poštuju preporuke državama članicama. Na primer, još novembra prošle godine, vlada je predložila da se švedski zakoni izmene i dopune kao rezultat konvencije Saveta Evrope o sajber kriminalu.

Rezolucija o prisilnoj vakcinaciji ukratko opisuje probleme uzrokovane pandemijom Covid-19 sa rezultirajućom nezaposlenošću, ekonomskim padom i siromaštvom.

Takođe se ističe da među evropskim stanovništvom postoji određeno nepoverenje u pogledu programa prisilne vakcinacije. U rezoluciji se navodi da države članice moraju osigurati da niko ne bude diskriminisan zbog nevakcinisanja zbog mogućih zdravstvenih rizika ili zato što osoba jednostavno ne želi biti vakcinisana.

To je posebno zanimljivo s obzirom na trenutnu propagandu vakcina pasoša od strane sistemskih medija i nekoliko evropskih vlada, za koje oni smatraju da su neophodne. Švedska vlada saopštila je 4. februara da je odlučila da uvede digitalni sertifikat o vakcinama koji će biti gotov do leta. 

Kada je švedska vlada rezimirala najvažnije stvari sa zimskog zasedanja Saveta Evrope na svojoj veb stranici 29. januara, ovo nije spomenuto – ubedljivo najvažnije u celoj rezoluciji – jednom rečju. Nije teško shvatiti zašto, s obzirom na neviđenu propagandu masovne vakcinacije od švedske vlade i ne najmanje od sistemskih medija, koja je naduvana do nivoa koji ranije nije viđen ni tokom rata.

U Nemačkoj, bavarski premijer Soder (CSU) na sličan način zalaže se za obavezno vakcinisanje za određene profesionalne grupe, na primer u nezi. A čak je pozvao i nemačko etičko veće da mu pomogne u ovom naporu. U stvari su se pojavile glasine da je Soder primao mito od farmaceutskih kompanija.

Prema Nirnberškoj konvenciji, eksperimentalne vakcine mogu se posmatrati kao eksperiment na populaciji. U slučaju mRNK vakcine ModeRNA i Fajzer, one nikada ranije nisu testirani.

Konvencija se sastoji od deset tačaka, a prva predviđa: Dobrovoljni pristanak ljudskog subjekta je apsolutno neophodan. Ali ostaje pitanje: Da li je zaista dobrovoljno ako vam nije dozvoljeno da radite, šaljete decu u školu, putujete ili čak posećujete tržni centar ako ne podležete eksperimentalnim vakcinama?

Peta tačka kaže: Nijedan eksperiment ne treba izvoditi tamo gde postoji razlog za verovanje da će doći do smrti ili ozbiljnih zdravstvenih posledica. Nebrojeni zdravstveni i kontrolni organi u nekoliko zemalja izjavili su kako su očekivali da se to dogodi u prilično velikim razmerama. Smrtno ozbiljne posledice već su nabrojane kao rezultat vakcinacija, uključujući američku agenciju za javno zdravlje CDC.

Nejasno je međutim otkud ovako iznenadan obrt u politici vakcinacije, kada mnoge zemlje koriste i zloupotrebljavaju pandemiju za sprovođenje vakcinalne diktature i dobijanja enormnog profita preko zdravlja građana.

Za sada se pojavilo nekoliko tvrdnji nezavisnih analitičara da ovo ima veze sa politikom gušenja epidemije jer je ona obavila glavni posao svrgavanja Trampa i da kao takva sada nanosi štetu Bajdenu.

Iz tog razloga u SAD je stupio na snagu savet da se PCR testovi više ne rade sa 35 ciklusa nego sa 25 što je potpuni obrt i znak da se pandemija veštački izazvana sada veštački guši.

Smatra se da je ovo prva opomena Evropi iz SAD da stišaju svoje namere jer je sve poprimilo oblik nekontrolisanog haosa.

Izvor:

nyatider.nu

Webtribune