SpektarVestiŽivot

NESTOROVIĆ PODELIO JAVNO PROBLEM SA ŽENOM: Ovakva IZJAVA se ne prašta, AU DOKTORE

Svojim izjavama često izazivao oprečna mišljenja u javnosti, a doktor Branimir Nestorović ima veliku armiju obožavatelja, dok pojedini apsolutno ne podržavaju njegov rad.

Jedno je sigurno, gde god da se pojavi skreće pažnju na sebe.

Ćerku mu javnost poznaje, dok je sa suprugom nešto drugačija situacija!

Zanimljivo je kako, iako se zna da su u braku 29 godina, Nestorović nigde nema sliku s njom.

– Jedna žena je zvala moju ženu da pita da li smo u dobrim odnosima. Smejali smo se. Pitam je šta joj je odgovorila. Ma nek ide, samo nek ostavi platu. Ipak smo mi u braku 29 godina – objašnjavao je Nestorović jednu situaciju sa svojom suprugom.

Zbog velike medijske pažnje i popularnosti doktor Branimir se jednom požalio na problem koji ima sa svojom ženom.

– Žena je prestala da izlazi sa mnom… Ja sam samo lekar. Evo juče baš, desilo mi se da sam krenuo u pekaru i da me je zaustavio čovek i rekao mi da hoće da mi pokloni krevet. Kako bre, šta meni poklanjaš krevet…- izjavio je jednom Nestorović

Nakon Krinog štaba doktor Nestorović posvetio se onom u čemu je najbolji, vratio se medicini i svojim pacijentima, a koliko njegovoj supruzi ne prija popularnost koju je njen suprug stekao javnim nastupima svedoči i ova situacija sa beogradskih ulica.

– Moja žena kaže da više neće nigde da ide sa mnom. Kad krenemo, to bude puno ljudi, zaustavljamo se, tu su selfiji… Pa to zloupotrebljavaju, stavljaju kao reklame – ispričao je doktor za medije i dodao da su počeli da se ophode prema njemu kao da je estradna zvezda, što je daleko od istine.

Espreso, foto: prntscr/YT/HappyTV