VestiŽivot

Nedeljni ljubavni horoskop: Velike emotivne promene desiće se svim znacima Zodijaka

Nekome će se vratiti ljubav iz prošlosti, a neko će upoznati osobu s kojom će provesti ceo život

Poslednja četvrtina Meseca u Biku se javlja ove nedelje što ponovo aktivira uniju Severnog čvora Urana u ovom znaku i energiju koja će vas nositi kroz mnoge značajne promene u emotivnom smislu.Energija je trenutno usmerena na promene i budućnost, ali kao i uvek, prošlost je tu negde, pa obratite pažnju i na nju.

Promene na ljubavnom planu dogodiće se svim horoskopskim znacima, a pogledajte šta su zvezde pripremile za vas.

Ovan

Ukazuje vam se prilka da probudite stari plamen u vašoj vezi, pa je dobro iskoristite. Ova nedelja je vreme koje vam zvezde daju da se lepo provedete sa svojim ljubavnim partnerom, a ako ste slobodni, možda ćete upoznati osobu sa kojom ćete provesti ostatak života.

Bik

Vaš ljubavni život izgleda onako kako ste oduvek maštali i sve ide savršenim tempom. Međutim, neke okolnosti van vaše veze će vas veoma nervirati, pa nemojte da dozvolite da negativnu energiju istresate na voljenoj osobi.

Blizanci

Blizanci će ostvariti ljubavnu vezu sa Strelčevima. Iako nisu baš najsavršeniji par, veoma će se privući, kako fizički, tako i mentalno. Ali, budite oprezni i nemojte da im date svoje srce na dlanu tek tako.

Rak

Rakovi su ove nedelje veoma osetljivi, ali će od polovine početi ludo da se zabavljaju. Kraj nedelje će vam doneti jednu interesantnu novu osobu koja će vas na “prvu loptu” oduševiti.

Lav

Lavovi su posle dužeg vremenskog perioda zadovoljni kako stvari stoje na ovom planu. Nema problema u vezi i preko svađa prelazite veoma lako, jer volite osobu s kojom ste. Oni koji su slobodni mogu da očekuju povrtak osobe iz prošlosti.

Devica

Devicama sa partnerom predstoje male svađe, ali nemojte da vas to brine. Provedite malo kvalitetnog vremena sa svojim partnerom, jer je to neophodno s obzirom na to da je vaš raspored uvek “tesan”. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da ćete sresti nekoga u koga ste nekada bili veoma zaljubljeni.