VestiŽivot

Najslabije tačke horoskopskih znakova: Gde su najranjiviji?

Svaki znak, ima svoje slabosti

Ovan

Sloboda na Ovnovski način – ne mogu bez sigurnog oslonca a to je partner i porodica. Kada to imaju onda pokazuju svu svoju jačinu predvodnika. Tada su “slobodni” , jaki i ništa ih ne može zaustaviti!

Bik

Materijalna i emotivna sigurnost i lična nekretnina! Jaki i smireni Bikovi su jedino kada imaju siguran priliv novca, svoj porodični dom i ljubav partnera.

Blizanci

Zauvek najlepši osmeh astrologije. Taj osmeh i vedrinu duha imaju samo ako su okruženi prijateljima, ako imaju razloga za smeh. Karijera je od izuzetnog značaja! Kada to nemaju oni kopne.

Rak

Uzmite im porodicu, decu i vi ste doslovno “sahranili” Raka. Jedino sa svojom porodicom, decom i mirom i harmonijom Rakovi su najjači!

Lav

Najbolnija tačka Lava je on! Nikada mu ne udarajte na sujetu, nemojte omaložavati njegov rad. Kada to nema ili mu neko uzme samopuzdanje tada se pretvara u onog ranjenog Lava i postaje besan i agresivan.

Devica

Najveća radilica horoskopa. Vredan, marljiv , veoma inteligentan i precizan i uredan. Voli život ali po svojoj utabanoj stazi. Ako mu tu dnevno životnu rutinu – stazu poremetite on gubi životni kompas.

Vaga

Ako nema mir, harmoniju Vaga postaje besciljno biće. NJegova diplomatija i osećaj za lepo i sklad u svakom segmentu života je nešto što izdvaja ovaj znak od svih drugih.

Škorpija

Najjednostavnije rečeno STRAST!  Bez nje Škorpija nije živa!

Strelac

Sloboda zauvek! Ako to nema Strelac polako ali sigurno guši sebe…. nestaje!

Jarac

Karijera i finasijska sigurnost tj samostalnost! Voli, poklanja, tu je za svoje prave prijatelje, dom i porodicu. Ali ako nema svoje pokretačko gorivo tj karijeru on ne vidi razlog njegovog postojanja u ovom univerzumu.

Vodolija

Nikada mu ne uzimajte nauku tj istaživanje. NJegov mozak je gladan učenja! Prijateljstvo takođe igra veliku bitnu stavku i njegovom životu.

Ribe

More emocija, maštanja, sanjarenja. Ako Ribama uzmete maštu i snove one ne može da živi. Taj spektar životnih boja kroz maštanje je osnova njihovog života.

magazin.novosti.rs