Sport Vesti

Mihajlović “otvorio dušu”: “Sanjao sam svoju sahranu, povezivao sam sa hrabrošću i željom da se boriš”

foto: Football.ua, commons.wikimedia.org

Sanjao sam svoju sahranu, nekoliko puta, to je veoma čudan osećaj, ali sve sam povezivao sa hrabrošću i velikom željom da se boriš, izjavio je čuveni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović.

On je u intervjuu za italijanski “Skaj Sport” ponovo govorio o svemu kroz šta je prolazio tokom borbe protiv leukemije, jakim emocijama, željom za životom, a posebno suzama, prenosi portal Naši u svetu.

“Praktično sam rođen dva puta, prvo u februaru 1969. godine, a onda 50 godina kasnije, 29. oktobra 2019. Videti jakog čoveka da plače je posebna stvar, sa bolešću sam naučio da pokazujem emocije, naučio sam da plačem i nije me sramota. Nikoga ne bi trebalo da bude. Pre toga, sve sam držao u sebi, onda sam shvatio da je plakanje dobra stvar, kao i pokazivanje ljubavi prema ljudima”, rekao je Mihajlović.

On je otkrio i koja mu je utakmica najvažnija u karijeri.

“Tu nema dileme, najbitnije je osvajanje Kupa šampiona sa mojim omiljenim klubom, Crvenom zvezdom, u Bariju 1991. Ta pobeda ne može da se poredi ni sa jednom drugom”, istakao je MIhajlović.

Nasi u svetu

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da se s ovim slažete ali ako želite možete se odjaviti. Prihvati Saznaj više