SpektarVesti

Mesečni horoskop za AVGUST 2022.

Stigao je mesec odmora, uživanja, ali i planiranja za budućnost. Otkrijte da li će zvezde biti na vašoj strani u avgustu i na šta treba da obratite pažnju ako vam je stalo da ispunite svoje ciljeve, u bilo kom segment svog života.

Ovan (21. mart – 19. april)

Sećate se svih trenutaka kada ste odlagali svoj važan projekat, obećavajući sebi da ćete se njime baviti kasnije? Pa, konačno je došlo vreme da ga završite. Budite produktivni ovog avgusta i odredite prioritete među svojim obavezama. Svaki dan je nova prilika za obogaćivanje svog života i bolje upoznavanje sebe. Kada retrogradni Uran počne 24. avgusta, fokusiraćete se na svoju finansijsku situaciju i donećete važne odluke vezane za ovu sferu vašeg života.

Bik (20. april – 20. maj)

Bićete na korak do dostizanja svog dugoročnog cilja kada 11. avgusta Mesec bude u Vodoliji. Kreativno razmišljanje, kao i oslanjanje na pomoć prijatelja, pomoći će vam u tome. Sezona Device je savršena prilika da vratite malo uzbuđenja u svoj život, koji se u poslednje vreme vrteo samo oko posla i drugih obaveza. Oslobodite se tereta velikih očekivanja i dozvolite životu da vas iznenadi sa novim kreativnim idejama i prilikama za ljubav, koje uopšte niste razmatrali do sada.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Bavljenje porodičnim stvarima i borba sa traumama koje i dalje opterećuju vašu podsvest biće u vašem fokusu ovog avgusta. Vreme je da zatvorite stara poglavlja i ojačate svoje porodične odnose kako biste rasterećeni mogli da krenete ka boljoj budućnosti. Putovanje bi vam takođe moglo biti na umu ovog meseca. Bilo da završavate planove za putovanje ili tek razmišljate o svojim budućim avanturama, pobrinite se da napravite spisak svih relevantnih stvari, kako ništa ne biste zaboravili da uradite.

Rak (21. jun – 22. jul)

Vreme je da izađete iz svoje ljušture i pokažete drugima koliko vredite. Kada počnete da se više družite ovog avgusta, možda ćete u prvi mah biti malo nesigurni u svojoj komunikaciji s ljudima, ali ne brinite, sve će uskoro doći na svoje mesto. Ako budete radili na nekom ličnom ili profesionalnom projektu, vodite računa da ne budete previše opsednuti minornim detaljima, koji na kraju krajeva i nisu toliko bitni. Čuvajte se vaše tendencije da ponekad na stvari gledate s previše pesimizma.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Mesec će početi sa velikim pomakom u vašoj vezi. Postaće vam jasnije nego ikad šta želite od života i s kim želite da ga provedete. Možete očekivati da će stvari iznenada postati ozbiljnije između vas i vašeg partnera. Avgust je takođe i odlično vreme da se posvetite svojim potrebama, ali i razmazite ljude do kojih vam je stalo tako što ćete biti velikodušni sa svojim novcem, vremenom i drugim resursima.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Da li posvećujete jednaku pažnju svom mentalnom i fizičkom zdravlju? Radite na tome da postanete najbolja verzija sebe ovog meseca tako što ćete osigurati da su vaš unutrašnji i spoljašnji svet u harmoniji. Kada se 26. avgusta mlad Mesec uskladi u vašem znaku, osećaćete se osveženo, podmlađeno i spremno da ponovo otkrijete ko ste. Razmislite koje promene možete da primenite u svom životu upravo sada da biste postigli ciljeve na kojima već radite neko vreme i prilagodite svoj pogled na svet tako da bude pozitivniji i optimističniji.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

U avgustu ćete biti zvezda vodilja svojih prijatelja, koji će vam se obratiti za savet. Potrudite se da imate recipročan odnos sa njima, pa dozvolite da vam oni ponekad budu rame za plakanje ili čvrst oslonac. Nakon što Merkur bude u vašem znaku 25. avgusta, počećete da razmišljate o budućnosti i izazovima koji su pred vam, a takođe ćete se i zapitati da li je potrebno da utrošite više vremena u planiranje stvari u svom životu.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Ako i dalje ne možete da prebolite rastanak, bilo sa bivšim partnerom ili nekada dobrim prijateljem, odvojite malo vremena za analiziranje svojih osećanja i pronalaženja pravog, verovatno unutrašnjeg uzroka vašeg nezadovoljstva. Kada prestanete da razmišljate o prošlosti, osećaćete se mnogo relaksiranije i videćete stvari jasnije, što će vam omogućiti da sa novom energijom suočite sa novim izazovima. U vašem profesionalnom životu možete očekivati pozitivan pomak, kao nagradu za sav trud koji ste na poslu uložili do sada.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Ovaj avgust je savršeno vreme da odete negde. Isplanirajte odmor na kome možete proširiti svoje mentalne i fizičke horizonte, povratiti svoj avanturistički duh i entuzijazam za život. Sezona Devica usredsređena na posao počeće 22. avgusta, što će pojačati vašu želju za napretkom. Dajte prioritet malim koracima između vas i vaših najvećih snova, umesto da se uvek fokusirate na širu sliku i nervirate što ste još daleko od svojih ciljeva. Biti produktivan ne mora da bude dosadno.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Ne dozvolite da vas ponos spreči da prihvatite emocionalnu i finansijsku podršku drugih. Vaši snovi će se ostvariti mnogo brže uz pomoć dragih osoba. Možda ćete ovog meseca steći nova interesovanja koja će probuditi želju da naučite što više o nečemu što vas zanima. Nabavite knjige, pohađajte onlajn časove ili otputujte na mesta gde možete da produbite svoje razumevanje stvari koje vas fasciniraju.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vaši odnosi s drugim ljudima će zauzeti centralno mesto početkom meseca, zbog čega ćete često osećati zahvalnost za osobe kojima ste okruženi, a koje vas neizmerno vole i poštuju. Ipak, možda ćete tokom ovih dana shvatiti da imate neke loše navike koje mogu pokvariti vaš odnos sa svojim partnerom i prijateljima. Obratite pažnju na njih i pokušajte da ih iskorenite. Sezona Device počinje 22. avgusta i ona će vam doneti neophodnu energiju da srušite zidove koji vam srce drže zatvorenim.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ako ste čekali pravo vreme da priznate svoja osećanja prema nekom posebnom ili da se potrudite da upoznate nekog novog, sada je vreme da to učinite. Retrogradni Uran 24. avgusta otkriće vam kako su vaši tvrdoglavi instinkti doveli do toga da se nesuglasice oduže mnogo duže nego što je razumno. Razmislite o tome kako ste doprineli drami u svom životu jer ste se odupirali popuštanju i kompromisima. Ponekad je potrebno biti fleksibilan u životu i ne težiti uvek da isterate svoje do kraja.

Izvor: Bustle, Citymagazine