VestiŽivot

Mediji: Udala se udovica Olivera Ivanovića?

Oni koji vole da do detalja analiziraju fotografije na društvenim mrežama, primetili su detalj kod udovice Olivera Ivanovića i kako navode mediji, spekuliše se da su se venčali Milena Ivanović i Igor Jurić.

Spekulacije su nastale na osnovu komentara sa Instagrama i sve zbog toga što Milena na nekoj od fotografija nema ništa od nakita, a već na sledećoj nosi venčani prsten.

“Da li se to ona pohvalila vereničkim prstenom i burmom?”, pitao se jedan u komentarima, a onda su “istraživači” krenuli da listaju njen profil i da traže kada je bila sa prstenom, a kada bez njega, navode domaći mediji.

Tako su došli do podatka, prenosi Espreso, da u aprilu ove godine na objavama nema nikakav nakit, dok je već od maja postavila fotografije sa prstenom.

Kako navode domaći mediji, tračevi su nastali i zbog toga što Milena zaista nosi prsten koji liči na verenički, sa kamenom, a onda je pored njega dodala još jedan i to u obliku klasične burme. Takođe, na mnogim fotografijama pozira tako da se prsten zaista vidi.

Na sve to danas je na Instagram postavila selfi u crvenom sakou sa izbačenom podlakticom na kojoj ima istetoviranu reč ljubav pa su mnogi i u tome pronašli dublji ljubavni smisao…

I dok jedni već uveliko čestitaju, drugi tvrde da su to gluposti i da im nije najjasnije zašto su se venčali.

“Već su oboje bili u braku, ovo mi nema nikakvog smisla”, komentariše se, navode domaći mediji.

Podsetimo, Milena se našla na meti osude javnosti od kada je javno objavila da je u vezi sa Igorom Jurićem.

B92, foto: prntscr/instagram/milena_bogdan