VestiŽivot

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN: Bikovi zrače divnom energijom, a dva znaka očekuju LEPE PRILIKE

Tokom juna mnoge horoskopske znakove očekuje upoznavanje sa potencijalnim partnerima

Ovan

Vi ćete ovog meseca svog partnera obasipati pažnjom i poklonima. Kako vam finasijska situacija ide odlično partneru ćete priređivati lepa iznenađenja i poklone.

Bik

Bikovi zračite divnom ljubavnom energijom i partner to oseća. Slobodni Bikovi od 20. juna mogu da imaju ozbiljnu ljubavnu ponudu.

Blizanci

Zavodite pričom, komunikacijim. Kada Merkur krene direktno, a to je pičetak meseca vi ostavljate bez daha sve gde god da se pojavite

Rak

Rakove na ljubavnom polju očekuje uspeh! Imate jačinu i možda po prvi put ne sputavate svoju seksualnost. Okruženje to oseća i neodoljivi ste za suprotan pol bili u vezi ili ne.

Lav

Zauzeti Lavovi se trude da se maksimalno posvete partneru. Slobodni uživaju sa prijateljima gde postoji mogućnost da upoznate veoma privlačnu osobu.

Devica

Zauzete Device kao i slobodne mogu da očekuju iznenadnu ponudu za putovanje! Obavezno prihvatite!

Vaga

Bili zauzeti ili ne skloni ste flertu. To lako može da izmakne kontroli.. povedite računa do koje granice idete.

Škorpija

Zauzete Škorpije neka se potrude da više oslušnu partnera. Kompromis je obavezan. Slobodne upoznaju osobu sa kojom ulaze u neobaveznu vezu.

Strelac

Slobodni Strelčevi žele neobaveznu vezu bez pravila i okova, a zauzeti traže od partnera više prostora kako bi mogli da se posvete sebi.

Jarac

Slobodnima se otvara mogućnost da se upuste u avanturu sa zauzetom osobom…. Zauzeti Jarčevi imaju skladan i miran mesec sa partnerom.

Vodolija

Slobodne Vodolije imaće dosta ponuda za vezu. Međutim, vi tražite mnogo više od fizičkog izgleda.. držite do sebe i ne ulazite u vezu bez obzira na pritisak okoline. Zauzeti su posvećeni partneru.

Ribe

Zauzeti mogu imati male prepirke sa partnerom jer su neke stvari gurali pod tepih. Slobodne Ribe imaju potrebu za druženjem i uživanjem. Ponuda za vezu će biti, ali vas to sada trenutno ne zanima previše.

magazin.novosti