Vesti

Kardiolog je podelio TAJNU svoje dugovečnosti i odličnog ZDRAVLJA

Poznati srpski kardiolog Milojko Tanasić penzionisao se u dobi od 70 godina, a ipak je ostao mlad i srcem i telom. Već je 39 godina u penziji, a zdravstveno osiguranje ga mrzi! Trenutno ovaj akademik ima 109 godina, ali oseća se kao da ima 60.

Dr. Tanasić kaže da tajna dugog života leži u krvnim sudovima . Ako su čisti i zdravi, možete živeti do 120. godine, pa i više, i osećati se potpuno zdravo. Kardiolog je tu tvrdnju potpuno potvrdio.

Naš reporter je uspeo da obavi intervju s dr Tanasićem koji je objasnio svoju metodu čišćenja krvnih sudova koja produžava život.

Gospodine Tanasić, često ste govorili da su čisti krvni sudovi osnova zdravlja. Zašto?

– Jednostavno je. Funkcionisanje organa i sistema u telu ovisi o kvalitetu cirkulacije krvi. Cirkulacija krvi znači dostavljanje kiseonika i hranjivih sastojaka u unutrašnje organe, kao i prikupljanje ugljen-dioksida i metaboličkih produkata. U detinjstvu, adolescenciji, mladosti, više se krećemo, krvni sudovi su novi, elastični, čisti – hranjivost organa je maksimalna. S godinama se manje krećemo, a naši sudovi se počinju prljati. To je zbog mnogih faktora, od kojih nisu svi štetni (kao što su pušenje, nezdrava prehrana, loše okruženje, sedelački način života), već i prirodni (taloženje lipida, proces koji se odvija u svim organizmima).

Šta su to “prljavi” krvni sudovi? Zamislite neke cevi pune rđe. Šta se dešava? Pritisak vode se povećava, a voda ima loš ukus. Ista stvar se događa i s krvnim sudovima. Kada se na njih talože holesterol ili druge materije, pritisak raste ( prljavi krvni sudovi su glavni uzrok hipertenzije! ), krv sadrži nečistoće, cirkulacija krvi je narušena. Kao rezultat toga, dešavaju se promene u svim organima i sistemima u telu. Čak je i koža sistem.

Ljudsko telo stari. Ako ste oprezni i očistite krvne sudove, imate šansu da živite najmanje 20 godina bez bolova u organima ili zglobovima, a telo će raditi izvrsno. Drugim rečima, čišćenje krvnih sudova može vam produžiti život i zdravlje. I to nije samo teorija. Preporučio sam ovu metodu svojim pacijentima i lično je praktikujem. Svi koji su poslušali moj savet, živeli su više od svojih vršnjaka.

Ovako se postepeno prljaju krvni sudovi. Ako ih nikada niste očistili, a imate više od 40 godina, vaši krvni sudovi sadrže mnogo nečistoća. To može uticati na vaše zdravlje, ili je možda taj proces već započeo.

Kakve patologije mogu izazvati ‘prljavi’ krvni sudovi?

– Kao što sam već napomenuo, celo telo pati. Pre svega, pogođeni su organi i sistemi koji su direktno povezani s cirkulacijom krvi – kardiovaskularni sistem.

Nečistoće iz krvnih sudova mogu uzrokovati pojavu sledećih bolesti:

 • Ateroskleroza. Krvni sudovi prestaju da funkcionišu: mali krvni sudovi su potpuno začepljeni, a glavni sadrže velike naslage holesterola.
 • Ishemijska bolest srca. Nastaje zbog redovnog nedostatka krvi u koronarnim krvnim sudovima, a koja se razvija zbog nečistoće u krvnim sudovima.
 • Moždani udar. Poremećaji snabdevanja krvlju u moždanom tkivu uzrokuju smrt nervnih završetaka, što dovodi do gubitka određenih funkcija.
 • Hipertenzija. Nečistoće iz krvnih sudova uzrokuju sužavanje lumena i povećanje krvnog pritiska.
 • Proširene vene. Pojavljuju se unutar tela, a ne samo na nogama (što je za žene alarmantno). Hemoroidi su posledica venske dilatacije.
 • Tromboza vena i arterija. Depoziti nečistoće iz krvnih sudova formiraju tromb i uzrokuju uništenje krvnog suda, što može dovesti do smrti grupe ćelija iz organizma. Ako se tromb odveže i dospe u krvotok, može doći do začepljenja krvnih sudova u srcu, srčanog zastoja, što u 70% slučajeva uzrokuje smrt pacijenta.

Ova situacija se širi. Kardiovaskularne bolesti su odgovorne za 4 puta više smrti od ostalih uzroka. Lekari su toga svesni, znaju da je čišćenje krvnih sudova potrebno, ali iz nekih razloga srpska medicina zanemaruje ovaj aspekt. Većina lekara propisuje lekove za snižavanje krvnog pritiska u slučaju hipertenzije. Međutim, oni nisu namenjeni izlečenju, već imaju privremeni efekat. Potrebno je očistiti krvne sudove. Usput, ovu metodu u SAD-u i Evropi primenjuju svi ljudi stariji od 35-40 godina već više od pola stoleća. Svi tamošnji pacijenti znaju za neophodnost čišćenja krvnih sudova. Stalno sam se pitao zašto se to ne dešava i kod nas.

Postoje li neki simptomi zbog kojih možemo postati svesni prisutnosti naslaga u krvnim sudovima?

– Naravno da postoje. Glavni simptomi su:

 • Migrene
 • Oštećenja memorije
 • Hronični umor
 • Nesanica
 • Intimni problemi
 • Poremećaji vida i sluha
 • Visok krvni pritisak
 • Poremećaji disanja i angina pektoris
 • Bleda koža na nogama
 • Bolovi u mišićima i zglobovima

Bez obzira da li imate neki od ovih simptoma ili ne, nakon 30. godine života, neophodno je očistiti krvne sudove barem jednom u 5 godina. Na ovaj način imaćete snažno zdravlje.

Krvni sudovi imaju kapacitet skupljanja nečistoće, posebno kod starijih ljudi. Ne morate jesti burgere ili pomfrit stalno da bi vam se to desilo. Čak i nakon jela kobasice ili prženog jajeta, određena količina holesterola taložiće se u krvnim ćelijama, što će se vremenom povećavati.

Molim vas da nam kažete svoju tajnu za čišćenje krvnih sudova.

– Do nedavno mi je za proces čišćenja krvnih sudova bilo potrebno nekoliko meseci. Skupljao sam lekovito bilje, tražio sam ga na pijaci ili sam ga naručivao na internetu i od njega sam pripremao sam tinkturu. Sada to više ne treba da radim, budući da su moje kolege iz Instituta za kardiovaskularne bolesti razvili dobar i jeftin lek za čišćenje krvnih sudova – „Hyperdrops“. Zapravo, ovaj proizvod reguliše krvni pritisak i leči hipertenziju, zahvaljujući pročišćavanju krvnih sudova. Zbog toga je odličan za našu svrhu.

Ako se primenjuje redovno, “Hyperdrops” čisti čak i najzačepljenije krvne sudove u samo 1-2 nedelje.

Napominjem da ovaj lek ne sadrži hemikalije, već samo koncentrisane ekstrakte lekovitog bilja sa svojstvima čišćenja krvnih ćelija i to: Allium ursinum tinctura (tinktura divljeg češnjaka), bogat je vitaminom C, esencijalnim uljima, karotenom i proteinima. Zbog toga je toliko koristan za organizam. Vrlo jednostavno se koristi. Stavite do 20 kapi u čašu vode i pijte 3 puta dnevno pola sata pre obroka u periodu od najmanje dva meseca.

Većina pacijenata i dalje pita za moj savet u vezi s pročišćavanjem krvnih sudova. U poslednje vreme, preporučujem im samo ovaj proizvod. Vrlo je efikasan.

Na web stranici Instituta za kardiovaskularne bolesti predstavljena je zvanična statistika kliničkih studija. Otprilike 2 hiljade pacijenata učestvovalo je u njima, a svi su pratili tretman “Hyperdrops”.

Rezultati studija:

 • Normalizacija arterijskog krvnog pritiska u 1-2 dana od primene leka – 99% slučajeva
 • Normalizacija srčanog ritma nakon završetka tretmana – 97% slučajeva
 • Potpuno čišćenje krvnih sudova od holesterola nakon tretmana – 99% pacijenata
 • Povećanje efikasnosti lečenja hroničnih bolesti – 99% pacijenata
 • Poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja – 100% pacijenata
 • Odsutnost bilo kakvih neželjenih reakcija tokom lečenja – 100% pacijenata

Koliko košta “Hyperdrops” i gde ga možemo kupiti?

– Znate da penzije u Srbiji i ne omogućavaju baš kupovinu skupih lekova. Ne bih mogao da preporučim takav lek. “Hyperdrops” nije skup i u toku je posebna ponuda – DO 07.03.2021.

Ovo je glavni lek za borbu s arterijskom hipertenzijom. Kao rezultat, svako može kupiti “Hyperdrops” s popustom od 50%.

Više detalja o tome kako nabaviti “Hyperdrops” s isporukom svuda u zemlji

Da biste naručili “Hyperdrops”, morate:

 • Popuniti obrazac na zvaničnoj web stranici.
 • Menadžer će vas kontaktirati radi potvrde adrese za dostavu
 • Za 4-7 dana (rok isporuke), u pošti ćete dobiti “Hyperdrops”.

Da bi održali čistoću krvnih sudova, preporučujem ponavljanje tretmana svake 1-2 godine. Naročito starijim ljudima. Pomoći će vam da ojačate zdravlje i odgodite pojavu znakova starenja. Čisti krvni sudovi su garancija zdravlja.

Gospodine Tanasić, hvala vam što ste otkrili ove važne detalje u intervjuu.

Gospodin Tanasić je priznao da voli da radi u bašti i pomaže svojoj deci koja su već u penziji. Njegova supruga je takođe dugovečna, ima 99 godina. Oboje primenjuju tretmane za čišćenje krvnih sudova. Ovaj profesor veruje da ih jedino ovo održava u životu.

VAŽNO! Zbog velikog broja zahteva, moramo ograničiti trajanje ove kampanje! Trenutna faza trajaće do 07.03.2021 ! Do kraja kampanje, originalni proizvod “Hyperdrops” može naručiti bilo ko putem zvanične web stranice sa 50% POPUSTA!

Ako želite da naručite “Hyperdrops”, idite na ovaj link.

(promo, 24news)