VestiŽivot

KAKVU ENERGIJU NAM DONOSI AVGUST? Došla je vladavina BROJA 8, evo šta nas sve čeka

Avgust je poseban mesec, posebno što simbolizuje poslednji letnji mesec u kom možemo da uživamo u čarima ovog mnogima omiljenog godišnjeg doba. U ovom mesecu vlada energija broja 8, tvrde numerolozi. Osam je broj koji simboliše beskonačnost i večnost, obilje, sreću i akciju. Energija koju nosi može nas podstaći da rizikujemo, pređemo granice koje smo zacrtali i uspemo u nečemu što je za nas bilo nedokučivo ili nezamislivo.

Imaćete slobodu izbora! Energija ovog meseca nateraće nas da delujete i uradite nešto uprkos strahovima. Prelazite granice sopstvenih mogućnosti, spremni da osvajate i upoznajete nove svetove.

Sada ćete jasnije videti koje ste ljude pustili blizu sebe i svog srca – da li baš oni zaslužuju to mesto? Dobro razmislite ko vam je podrška, kome se poveravate i koga iskreno volite. Možda je došlo vreme da se od nekih ljudi distancirate jer nisu dobri po vas!

Ovo ne znači da ćete biti sebični i gledati samo svoj interes – već da uzalud ne rasipate nergiju i vreme na pogrešne ljude. Spremniji ste da se oslobodite svega onoga što vam donosi nemir, tugu i brigu.

Ovaj mesec je povezan sa harmonijom. Živite u skladu sa onim što zaista želite i osećate! Budite spremni da ostvarite svoj potencijal i živite svoju istinsku svrhu.

magazin.novosti.rs