Kosovska štampaVesti

Još jedan uhapšen zbog umešanosti u ubistvo Olivera Ivanovića

Po nalogu kosovskog Specijalnog tužilaštva, Kosovska policija uhapsila je sinoć muškarca srpske nacionalnosti, traženog još od 2019. godine, zbog umešanosti u ubistvo srpskog političara Olivera Ivanovića.

U pitanju je muškarac sa inicijalima M.M, koji je, prema Tužilaštvu u Prištini, osumnjičen da je kao pripadnik organizovane kriminalne grupe, aktivno učestvovao u izvršenju krivičnog dela „Učešće ili organizovanje organizovane kriminalne grupe“ vezano za krivično delo „Teško ubistvo“ – za ubistvo sada pokojnog Olivera Ivanovića.

„Zajedno sa ostalim optuženima N.S, M.R, R.B. i S.A, za čije se suđenje nastavlja u Osnovnom sudu u Prištini“, navode iz Tužilaštva.

Navode i da je M.M. od početka 2019. godine bio nedostupan organima tužilaštva, iako je na snazi postojao nalog za njegovo hapšenje.

„Za istog će biti nastavljeni postupci po Zakoniku o krivičnom postupku i u zakonskim rokovima biće podnet zahtev za određivanje mere pritvora, kako bi se krivični postupak mogao nesmetano nastaviti“, preciziraju iz Tužilaštva.

KoSSev

foto: Medija centar Beograd – http://www.mc.rs/fotografija-oliver-ivanovic.1966.html?photoId=24814, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=96355671