VestiŽivot

Horoskopski znakovi kojima jul donosi uspeh u karijeri: Spremite se!

Bik

Bikovi neka ovaj mesec iskoriste maksimalno. Sledi vam velika pomoć planeta, a na vama je da se opustite i radite. Ponuda za dodatni posao vam na prvu loptu neće delovati primamljivo, ali kako vreme odmiče taj posao vam donosi lepu zaradu i otvara vam vrata biznis sveta!

Lav

Lavovi zaista imaju veliki napredak u karijeri! Novi poslovni projekti, takođe i dodatni poslovni izazovi će vam dati vetar u leđa da se osnažite i krenete u privatni biznis. Imaćete neverovatne kontakte i svaki naredni korak vam donosi ozbiljnu zaradu. Iskoristite ovaj mesec pametno.

Blizanci

Blizanci vaš lični akcenat je na uvećanju zarade. Trenutna pozicija vam donosi pristojan novac, ali vi želite još! I treba! Sada je pravo vreme da investirate u sebe i svoje obrazovanje u vidu kursa, obuke i nastavak studija.

Devica

Device vama ovaj mesec nudi ozbiljnu finasijsku zaradu, ali samo ako odvojite privatno od poslovnog. Ponudu za zajednički biznis obavezno prihvatite! Od starta postavite svoje uslove i svoja pravila, emocije isključite i uspeh je zagarantovan! Srećno!

magazin.novosti.rs