VestiŽivot

Horoskop za oktobar 2022. godine: Stvari se pokreću, vreme je za velika očekivanja

Oktobar nam donosi velike promene. Kako na ličnom tako i globalnom nivou

U oktobru se stvari pokreću jer se završa retrogradno kretanje planeta. Merkur kreće direktno 2 oktobra, Pluton 8. a Saturn 28. oktobra. Ipak jedna planeta krajem meseca, preciznije 30. oktobra, kreće u retro hod i trajaće sve do 12 januara 2023., a reč je o Marsu.

Tada ćemo da imamo utisak nekog praznog hoda bez dešavanja. Previše priče i obećavanja na kraju ništa. Kretanje u direktan hod Plutona možete da iskoristite za traženje povišice. Saturna iskoristite za razumne i zrele osobe. Prazna obećanja zaboravite. Merkur iskoristite da posložite misli.

Što se globalnih dešavanja u oktobru tiče zaista može da bude svega, ali ipak na kraku ništa ne zavisi od nas ni od planeta već od volje i želje pojedinaca. Mi treba da iskoristimo oktobar da se sklupčamo pored drage osobe ili dragih osoba i da stvorimo naš lični mikro svet!

Kako će se oktobar mesec odraziti na znakove horoskopa?

Ovan

Vi lično imate veliku potrebu da nešto promenite u životu. Pojedini čak razmišljaju da promene partnera, ali i posao. Kako god, odložite sve veće ideje posle 15. januara sledeće godine.

Bik

Vas u toku ovog meseca ne očekuju veće promene. Posao ide svojim tokom, dom, porodica sve u redu i sve je leglo na svoje mesto. Jedino sredinom meseca može da dođe do rasprave sa partnerom.

Blizanci

Savet za ovaj mesec je da se kontrolišete kada je potrošnja u pitanju. Možete da očekujete unapređenje, ali i kolege koje će zve uraditi da do toga ne dođe.

Rak

Lepa porodično- ljubavna atmosfera u toku ovog meseca. Savet je da nikako ne ulazite u pozajmicu, bilo od banke ili prijatelja, rođaka.

Lav

Vaš mesec kada je karijera u pitanju. Zaista je potrebno samo malo truda i da dohvatite zvaezde!

Devica

Finasijski odličan mesec. Sve što zamislite možete da ostvarite. Lepa dešavanja u porodici. Device koje imaju decu mogu da im prirede lepo putovanje.

Vaga

Lep i rasterećujuć mesec za Vage. U poslu očekujte veliki priliv novca potpuno neočekivano. Budite razumni i štedite novac. U porodici stvari idu svojim tokom, a pojedinim Vagama se vraća osoba iz prošlosti.

Škorpija

Ovog meseca ćete biti u centru pažnje zbog svoje energije. Toliko će biti snažna da možete skoro sve da dobijete što poželite. Savet je da energiju usmerite na posao.

Strelac

Vi se okrećete sebi i polako pravite plan za “novi život” Želite neke stvari da promenite i uspećete u tome. Sledi vam napredak kao i povišica. Srećno!

Jarac

Bez brige ovog meseca. Karijera je na vrhuncu. Novac imate i pristiže vam dodatni. Budite racionalni u trošenju. U novoj poslovnoj ponudi budite sigurni u sebe i nikako ne preuzimajte ni delić više posla od onog koji je dogovoren.

Vodolija

Samo se potrudite da budete maksimalno koncentrisani, pogotovo kada je posao u pitanju. Od 25. stvari će bito osetno bolje.

Ribe

Mesec bez trzavica i problema. Posao je zadovoljavajuć, čak možete da očekujete ponudu za dodatni posao koji obavezno prihvatite jer vam neće oduzimati puno vremena, a doneće vam novac.
magazin.novosti.rs