VestiŽivot

DNEVNI HOROSKOP ZA 27.JUL

Ovan

Planetarni aspekti u polju karijere donosi vam unapređenje poslovanja reorganizacijom. Promena u opisu radne pozicije. Partner se ponaša nedosledno i to u vama budi sumnju. Može doći do zahlađenja odnosa. Reuma.

Bik

Ovaj dan obeležiće završetak rada na teškom zadatku. Za to ćete biti posebno nagrađeni od nadređenih. Vaš odnos s kolegom počeo je da prelazi granicu kolegijalnosti. Očekuje vas početak tajne veze. Više se krećite.

Blizanci

Pozitivna energija ispunjava ovaj dan, pa će vam mnoge stvari lakše krenuti od ruke. Srećna zvezda će vam doneti dobitak. Ovaj dan prolazi u znaku lepog izlaska s partnerom. Vaš odnos sve više odlikuje posebna bliskost. Muči vas nesanica.

Rak

Uspešno ćete rešiti problem s nekim dokumentima ili neko pravno pitanje. Poboljšanje u kvalitetu komunikacije. Odnos s partnerom može proći kroz sve faze, od jutarnjeg neraspoloženja, preko ljubomore do nežnosti. Potrebno vam je više aktivnosti.

Lav

Dan je povoljan za potpisivanje sporazuma, kao i za usmene dogovore o poslu, pa maksimalno iskoristite ovaj dan za to. Slobodne Lavove danas može opčiniti jedna osoba koju upoznaju na nekom društvenom skupu. Vrtoglavica.

Devica

Povoljni aspekti doneće vam uspeh u poslovnoj komunikaciji. Mnoge stvari, pa čak i najteži poslovi danas će vam ići od ruke. Početak veze sa osobom u koju ste čak jedno vreme malo sumnjali. Novo poglavlje. Probavne smetnje.

Vaga

Današnji dan doneće vam novu poslovnu priliku. Pruža vam se šansa za bolju zaradu. Vage će danas biti u svom elementu, okruženi ste lepom atmosferom, divnim okruženjem i još lepšim društvom. Bolovi u kolenima, obratite se ortopedu.

škorpija

Planetarni aspekti stavljaju akcenat na reorganizaciju. Očekuju vas promene u radnom okruženju. Sve više vam je stalo do osobe koja je nepristupačna, bilo zbog toga što nije slobodna ili jer živi daleko. Problem s kičmom.

Strelac

Strelčeve očekuju brojne prilike da zarade natprosečnu količinu novca. Neophodno je samo malo prilagođavanje na tom putu. Zadovoljni ste svojim odnosom s partnerom, posebno nakon što je promenio neke loše navike. Teško skidate višak kilograma.

Jarac

Uvodite nove elemente u metode poslovanja i organizaciju. To će doprineti finansijskom uspehu. Sve više razmišljate o osobi iz prošlosti i pitate se da li ste propustili priliku. Uskoro sledi nova prilika za staru ljubav. Spazam mišića.

Vodolija

Vodolijama predstoji period u kojem im se može ukazati više dobrih poslovnih prilika. Poslušajte svoju intuiciju. Vaš odnos s partnerom je dobar, pa ipak kao da fali neki element nepredvidljivosti koji donosi uzbuđenje. Variranje pritiska.

Ribe

Glavna tema ovog dana je početak saradnje u okviru novog projekta. Veliki je izazov, ali i potencijalna zarada. Zanimljivo putovanje može vam doneti poznanstvo i sastanak s veoma privlačnom i zanimljivom osobom. Prehlada.

Kurir