VestiŽivot

DNEVNI HOROSKOP ZA 26.JUL

Ovan

Veliki broj planeta aktivira energiju vašeg polja karijere, a to vam donosi posebno bitne odluke u vezi sa daljim poslovanjem. Za vas i partnera nastupa period stabilizacije, vaš odnos obeležava veće zbližavanje. Potreban vam je odmor.

Bik

Uspeh očekuje one Bikove koji se bave nekretninama i turizmom. Povećan obim posla za one koji se bave uvozom i izvozom. Početak nove veze sa veoma privlačnom osobom koju ste upoznali preko društvenih mreža. Vrtoglavica.

Blizanci

Povoljan dan za Blizance koji se bave ekonomijom ili trgovinom. Uskoro će uslediti pozitivna iznenađenja. Atmosfera prijatnih iznenađenja obavija i vaš ljubavni plan. Očekuje vas romantičan izlazak udvoje. Problemi sa žučnom kesom.

Rak

Dan kada ćete se posvetiti promovisanju svojih ideja. Naići ćete na podršku uticajne osobe. Lep izlazak sa prijateljima i mnogo prilika za flert, doneće vam takođe priliku da upoznate svoju srodnu dušu. Promenite režim ishrane.

Lav

Poslovno putovanje i saradnja sa inostranstvom obeležiće ovaj dan. Ako planirate da promenite posao, sada je pravi trenutak za to. Vaš odnos s partnerom ispunjava atmosfera konstruktivnih razgovora i uzajamne podrške. Proverite vid.

Devica

Dan prijatnih iznenađenja na poslu, počevši do pohvale nadređenih za vaše rezultate, pa sve do povišice koja sledi. Ovaj dan obeležiće važan dogovor s partnerom. Očekuju vas krupne odluke za zajedničku budućnost. Vrtoglavica.

Vaga

Pet planeta u Jarcu najavljuje bitna dešavanja na poslu. Aktivirano je polje završetaka, uspešan završetak projekta. Vaš odnos s partnerom funkcioniše, ali kao da ste uvek vi ona strana koja pravi kompromise. Problem sa vidom, pregledajte očno dno.

škorpija

Pruža vam se prilika da započnete privatni biznis, a ubrzo će vam se pružiti prilika da posao razradite u saradnji s prijateljima. Bez razloga sumnjate u vernost partnera, to su u stvari samo vaši strahovi. Variranje pritiska.

Strelac

Planetarni aspekti deluju stvarajući vam idealne uslove da ostvarite dugoročan cilj. Napredak u karijeri. Dopada vam se osoba koju viđate svaki dan u prolazu. Odvažite se i priđite joj, planete su na vašoj strani. Ako ste ženskog pola, uradite mamografiju.

Jarac

Očekuje vas podrška veoma uticajne osobe na vašem putu do cilja. Sve kockice se slažu za vaš uspon u karijeri. Uspešno ćete sa partnerom završiti važan deo posla oko zajedničkog projekta. Rešenje egzistencijalnog pitanja. Reuma.

Vodolija

Ovo je dan idealan za rekapitulaciju godišnjeg rada i sumiranje rezultata. Imate mnogo razloga da budete zadovoljni. Slobodne Vodolije očekuje poznanstvo sa veoma atraktivnom osobom na nekoj zabavi. Ubrzo sledi sastanak. Nervoza.

Ribe

Veliki broj planeta u polju poslovne saradnje stavlja akcenat na nove elemente u organizaciji poslovanja. Napredak na finansijskom planu. Poznanstvo sa osobom preko društvenih mreža ubrzo će se pretvoriti u burnu avanturu.

Kurir