VestiŽivot

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. SEPTEMBAR

Ovan

Posao: Dosta miran i opušten dan je pred Ovnovima, tako da se očekuje da svoje zacrtane obaveze privedu kraju na zadovoljavajući način.

Ljubav: Posebnu pažnju obratite na eventualni susret sa osobom koju duži period niste videli, a koja bi vas mogla baciti u ozbiljnu dilemu.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Bik

Posao: Sve u svemu Bikovi dočekuju kraj ove radne sedmice poprilično umorni, i sa osećajem da su mogli mnogo više.

Ljubav: Umete da priđete dragoj osobi na pravi način i pružite pravi savet, lepu reč, i iz tih razloga nemojte biti škrti.

Zdravlje: Prijao bi vam boravak u prirodi, šetnja.

 Blizanci

Posao: Potrudite se da vam inače dobar početak radnog dana ne pokvare nesuglasice sa poslovnim okruženjem. Budite taktični i strpljivi.

Ljubav:  Dan je kao stvoren da uživate u uzajamnoj pažnji sa voljenom osobom i posvetite se nekim zajedničkim aktivnostima ili negde otputujete.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Evo prilike da ovog petka Rakovi malo predahnu kada je obim posla u pitanju, i da na vreme i korektno privedu kraju sve zacrtane obaveze.

Ljubav: Pokažite dovoljno strpljenja i razumevanja kada su želje i potrebe druge strane u pitanju, ne budite pasivni.

Zdravlje: Prokontrolišite rad endokrinog sistema.

Lav

Posao:  Visoke ciljeve postavili su danas na svom poslovnom planu Lavovi. Samo napred, većinu njih ćete uspeti i da realizujete.

Ljubav:  Čuvajte se manje ili veće intrige povezane sa vašim ljubavnim životom.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Devica

Posao: Postoji određena mogućnost da iskrsne neki detalj koji nije predviđen vašim realnim planovima, pa će vam biti potrebno malo dodatnog vremena za dodatnu reorganizaciju kako bi na kraju sve bilo na zadovoljavajućem nivou.

Ljubav: Odličan dan je pred vama ukoliko ste rešili da neke ljubavne planove obelodanite dragoj osobi, i tako podignete aktuelnu partnersku priču na viši nivo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

NASTAVAK—>