VestiŽivot

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. OKTOBAR

Ovan

Očekuje vas iznenadno poslovno putovanje, ali će vam ono doneti uspešan dogovor. Proširenje kruga saradnika. Zajedno sa partnerom prevazići ćete jedan dugotrajan problem koji vam je zadavao glavobolju. Budite odgovorniji prema svom zdravlju.

Bik

Mogući su zastoj i kašnjenje uplate. Ovaj dan može obeležiti nesporazum u razgovoru sa partnerom. Imate osećaj kao da govorite različitim jezicima. Važno je da povedete računa o svojim navikama, da se odmarate, da se čuvate, da jačate svoj imunitet.

Blizanci

Vaša poslovna saradnja sa inostranstvom može da krene neželjenim tokom. Moguće su neočekivane prepreke. Ovaj period vam donosi preosetljivost i nesuglasice sa partnerom zbog krize poverenja između vas. Idete na redovne lekarske kontrole.

Rak

Danas do vas mogu dopreti neke spletke vašeg saradnika, od kojeg to niste očekivali. Verbalni konflikt. Vaš partner igra igru vruće-hladno, i to vam se ne dopada. Između vas može da dođe do nesuglasica. Imaćete probleme i sa glavoboljom.

Lav

Povoljni aspekti u vašem polju karijere doneće vam uspešnu reorganizaciju poslovanja. Napredak u karijeri. Slobodne Lavove očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom u znaku Vodolije ili Vage. Zdravlje vam je oslabljeno, smanjite naporan tempo.

Devica

Atmosferu ovog dana na poslu mogu obeležiti nesuglasice sa kolegama ili spletke. Čuvajte se manipulativnih osoba. Uspešno ćete prevazići jedan stari problem u odnosu s vašim partnerom. Sledi period dalje stabilizacije. Skloni ste nesanici.

Vaga

Reorganizacija poslovanja odraziće se i na vašu radnu poziciju. Uskoro ćete dobiti dodatne nadležnosti. Slobodne Vage okružene su brojnim udvaračima. Očekuje vas sastanak na kojem nećete odoleti šarmu jednog Lava. Moguća je slabost organizma.

škorpija

Neizvesna situacija u okviru nove poslovne saradnje danas može da vam zada glavobolju. Očekuje vas važan poslovni sastanak. Ovaj period vam donosi mogućnost obnavljanja veze sa osobom iz vaše prošlosti. Očekujte probleme sa krvnim pritiskom.

Strelac

Ključ uspeha u ovom periodu je savršena organizacija i poštovanje prioriteta. Uradite prvo ono što je najvažnije. Budite realniji u očekivanjima od osobe s kojom ste tek počeli da se viđate. Niko nije savršen. Maksimalno se opustite i izbegavajte stresne situacije.

Jarac

Obazrivo upravljajte novcem jer postoji velika mogućnost da dođe do kašnjenja važne uplate. Pripremite rezervni plan. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz test fazu. Moguća je kriza poverenja između vas. Možete biti zadovoljni okolnostima na polju zdravlja.

Vodolija

Početak rada na novom projektu ili na radnom mestu koje podrazumeva nove nadležnosti. Vaš odnos s partnerom nailazi na stari problem koji se tiče krize poverenja. Neophodan je iskren razgovor. Može malo više da vam smeta hladnoća.

Ribe

Ovaj dan obeležiće iznenadno poslovno putovanje, poslovni sastanak, koji će vam doneti finansijski uspeh. Vaš odnos s partnerom kao da stagnira. Želite da uvedete nešto novo što će probuditi vaš stari žar. Vodite računa o cirkulaciji, koja bi mogla da vam bude slaba tačka.

Kurir