VestiŽivot

Bivši muž me psihički ZLOSTAVLJAO I TERAO DA PIJEM DOK PEVAM! Bolna ispovest pevačice: Napravio joj je PAKAO od života!

Andreana Čekić bila je u braku sa Ivanom Miladinovićem, od kog se razvela. Jednom prilikom otkrila je da ju je on psihički zlostavljao i da je nikada nije tretirao kao ženu i suprugu. Pored toga, ona tvrdi da je bio sa njom iz interesa:

— Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pevam loše kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj… — počela je priču pre tri godine za “Svet”.

Objasnila je da je njenom bivšem mužu bila važnija finansijska situacija:

— Tačno je da je dobro zarađivao sa mnom. Plaćala sam ga duplo više od onoga što klavijaturista zaradi da bi bio srećan i zadovoljan. Svoj novac je štedeo, nikada njegov dinar nisam uzela niti mi je trebao, ali takođe nikad od njega nisam dobila poklon, dok je on od mene imao u svako doba finansijsku pomoć i poklone. Radeći sa mnom kupio je stan, završio je kuću, kupio gliser, i luksuzna vozila i još mi duguje novac. Da se razumemo, njemu je oduvek finanskijska stabilnost bila fokus, nikada ljubav, nikada ja kao žena i supruga — nastavila je svoju ispovest.

Otkrila je koji su to sve bili razlozi za razvod koji je ona inicirala:

— Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla da pređem preko prevara, podmuklog dopisivanja sa drugim ženama, psihičkog terora koji sam pomenula, takimičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog. Mesecima posle moje odluke molio me je da se predomislim, da pokušamo ponovo, čak i onda kada sam mu rekla da imam nekoga i da sam srećna u novoj vezi. Pošto nisam želela da mu se vratim, proradila je sujeta, pa je odlučio da mi napravi pakao — objasnila je pevačica.

magazin.novosti.rs, foto: prntscr/YT/AndreanaČekić