in

(VIDEO) PROGRAM PREKINUT! Saška Karan ispolivala voditelja: Ovo nikako nije smeo da je pita!

Saška Karan je trenutno jedan od najjačih rijaliti igrača u Zadruzi. Ona je ušla u novu sezonu Zadruge, a odmah u toku najave i njenog boravka u studiju kod Dušice Jakovljević, videlo se da ulazi u rijaliti spremna za borbu.

Ona je tom prilikom najpre istakla svoje nezadovoljstvo pobedom Lune Đogani o kojoj je tada rekla sve najgore, a sa druge strane je ishvalila Kiju Kockar i istakla kako će biti na strani svih Kija ovog sveta.

To je bila i njena prvobitna provokacija koju je uputila Gagiju Đoganiju, Luninom ocu, sa kojim je ona i ranije imala okršaj kada su zajedno bili u rijalitiju Farma.

Odmah po ulasku te večeri, gađala je Gagija hranom i pokazala da je njen odnos prema njemu nepromenjen. Ona je nastavila da provocira i njega, a koristi priliku da se istakne i ubaci čak i u rasprave koje nemaju veze sa njom.

Jelena Krunić joj je savetovala da spusti loptu, jer je rijaliti tek počeo, a ona je evidentno krenula u napad pre vremena.

e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Saška Karan…

Zato se od Saške očekuje dosta skandala u ovoj sezoni, a do tada se podsećamo na jedan koji je nastao u emisiju u kojoj je Saška bila gost.

Voditelj je u jednom momentu pitao Kapriša, koji je takođe bio gost, da li on smatra da je po današnjim standardima Saška nekada bila sponzoruša.

Saška je prvo bila šokirana, a onda je skočila i polila ga vodom.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments