in

Šta CDC nije kazao o SV40, polio vakcinama i raku

“Glavni, ako ne i jedini, uzrok monstruoznog porasta raka je vakcinacija” – dr Robert Bel, bivši potpredsednik Međunarodnog društva za istraživanje raka u britanskoj bolnici za rak

Javnost je decenijama obmanjivana kada su u pitanju desetine miliona polio-vakcina u koje je dodat SV40 i njihove posledice na široku epidemiju raka piše truthstreammedia.com

Nučnici su otkrili relevantne činjenice još 1960. godine, ali tek nakon tužbi i istraga u 1990-ima i saslušanja Kongresa 2003. godine, javnost je bila informisana o srazmeri kontaminacije i njenoj mogućoj vezi sa mnogim, smrtonosnim oblicima raka koji se danas šire. Ipak, malo toga je, od tada, priznato u javnim raspravama.

Nakon ovih priznanja i isitivanja, CDC (centar za kontrolu i prevenciju bolesti) je pokrenuo stranicu sa informacijama, na svom veb sajtu, koja se bavi vezama između “raka, simijan virusa 40 (SV40) i polio-vakcine”, gde je primećeno otkriće SV40, njegovo prisustvo u procenjenih 10 -30 miliona doza polio-vakcina i sporne naučne tvrdnje o njegovom prisustvu u tumorima raka i njegovoj mogućoj ulozi u uzrokovanju istog. 

Još gore, naučnici su krajem devedesetih otkrili sekundarni oblik SV40 koji je bio prisutan u verzijama polio-vakcina posle 1963. godine – nakon što su zamenjene formulacije sa SV40 – što znači da je uticaj ovog virusa na javnost mogao da bude još veći, ali uglavnom nepoznat.

Ali od juna 2013. ta CDC stranica je obrisana i više nije dostupna.

Da li se od javnosti očekuje da zaboravi?

Bez obzira na sve, ništa nije učinjeno kako bi bilo koji farmaceutski gigant bio odgovoran za ovo čudovište i odgovarao za svoje postupke.

Šta god da se krije iza svega ovoga, neverovatno je da američka i globalna javnost nastavlja da veruje  naučnim telima koja su ‘slučajno’ kontaminirala desetine miliona ljudi, vakcinisanih polio-vakcinama, majmunskim virusom koji se ponovo našao u kancerogenim tumorima. 

Kako se ova vrsta majmunskog virusa konstantno nalazila u mnogim vrstama ćelija raka kod ljudi širom sveta u ovom trenutku, značaj takve korelacije ne može se poreći.

Zašto je istim vladinim i industrijskim igračima dozvoljeno da i dalje glume Boga i doktora vašoj deci? Vašoj porodici, komšiji i drugim živim bićima? Zašto niko nije odgovoran za ove zločine iz nehata?

What the CDC Won’t Tell You About SV40, Polio Vaccines and Cancer

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments