Nestorović: Nemam ništa protiv još jednog izlaska na birališta ako to ne ugrožava državu

Doneli smo odluku o Beogradu, dodao je nosilac liste „Mi – glas iz naroda“

Nosilac liste „Mi – glas iz naroda“ Branimir Nestorović izjavio je da njegov pokret neće ići u koaliciju.

„Doneli smo odluku o Beogradu. Danas ćemo saopštiti. Nećemo ići u koaliciju“, rekao je Nestorović na TV Prva.

Na pitanje da li idemo na nove izbore, Nestorović je odgovorio potvrdno i dodao da su izbori zanimljiv proces i da nema ništa protiv još jednog izlaska na birališta ako to ne ugrožava državu, prenela je „Politika“.

Istakao je da se pokret čiji je lider sastao pre svega zbog Kosova i Metohije, te ponovio da među osnovne tačke programa spada i protivljenje uvođenja sankcija Rusiji i resuverenizacija Srbije.

Na pitanje šta misli kako će ko proći na novim izborima, Nestorović kaže da su socijalisti kažnjeni zbog odricanja veza s Rusijom kao i da je upravo pokret „Mi – glas iz naroda“ uzeo najveći deo njihovih birača, a ne desničarskih kako se to govori.

„Imali su neozbiljnu kampanju u kojoj traže mesto premijera i koaliciju sa SNS. Dakle, opstanak na vlasti, a kakav je to program“, upitao je Nestorović.

Dodao je da su desničari radili sami protiv sebe jer su najavljivali koaliciju s listom Srbija protiv nasilja.

Na pitanje kako komentariše to što ga je Boško Obradović nazvao prevarantom, Nestorović je podsetio da je učinio mnogo kako bi Dveri prešle cenzus u prošlom sazivu parlamenta, a da je upravo predsednik te stranke izneverio očekivanja i zaboravio šta su zajedno potpisali kao koalicioni sporazum.

POVEZANO

EU: Imali ste 10 godina

admin

OTKRIVENA NAJVEĆA ZMIJA NA SVETU: Čudovište ima 200 kg i glavu veličine ljudske, naučnici potvrdili da je reč o NOVOJ VRSTI (VIDEO)

admin

Horoskopski znakovi koji će u 2024. verovatno da prevare partnere

admin